bikeportal.org.ua

ITT «Без носков» / Гонка в гору «Андріївський узвіз» 2013

Орг звіт

Вдруге провели гонку з роздільним стартом на 12 км «Без носков» , зберігши цю назву як продовження гонки проведеної у 2010 році «Белые Носки».
Трішки про цифри.
В цьому році в гонці взяли участь 55 учасників, серед них четверо жінок, 26 шоссерів аматорів, 18 МТБ аматорів , учасників в категорії (40 +) п’ятеро.
На відміну від минулорічної гонки, в цьому році взяли участь 4 жінок. 13 учасників котрі брали участь в минулому році взяли участь і в цьому році.
В порівнянні з минулим роком Тарас Дубинець проїхав на 17 секунд швидше, Бурденюк Тарас скинув 22 секунди, серед найсильніших в категорії МТБ Хлопов Олег проїхав трасу на 13 секунд швидше. Це не є об’єктивним показником зросту, скоріше погодних умов, проте можна сказати що ті хто визначають найкращий час проходження цієї траси продовжують перебувати в прекрасній формі і стабільність результатів підтверджує це.
Боря Бакуринський майже наступає на п’яти Тарасу з результатом 16:24.
Старченко Юрій показав прекрасний результат і переміг в категорії (шоссе 40+) 16:57 що є 3 м результатом в категорії шоссе аматорів.
Про результати з Андріївського важко щось коментувати. Всі хто наважився заявитись на це не дитяче випробування вже заслуговують поваги. Проте ми говоримо про найсильніших.
Якщо в категорії МТБ ми чітко розуміли що конкурентів у Віталія Зубченка немає, і його результат входить в історію як рекордний 1.36 сек, то в категорії шоссерів серед яких не набралося і десятка була несподіванка, це Сашко Вєдмедь з Дніпропетровська. Він переміг на шосейному велосипеді і у Тараса і у Борі з результатом 1:55.
Про гонку в гору на Андріївському і інформаційний вихлоп від неї, ще будемо згадувати частенько в обговореннях форматів змагань, їх глядацької привабливості. Але вже зараз можна сказати що формат коротких гонок в гору можна застосовувати за системою на вибування і таким чином привертати увагу до аматорського велоспорту на центральних вулицях міста заохочуючи таким чином все більше нових потенційних спортсменів, а також проводити заїзди для новачків та юніорів по скороченому маршруту.
Що можна сказати про порівняння шоссе - МТБ на бруківці в гору?, мабуть що нічого, все залежить від прокладки. Не думаю що результати змінились би в будь яку сторону, якщо Ведмедь Саша помінявся б із Зубченком велосипедами. В майбутньому я буду дотримуватись ідеї скасування цього розділення в такому виді перегонів. Це спростить систему обрахунку результатів і формування заїздів.

Мене не зворушують люди які несуть гроші в церкву, бо вони відкупають свої гріхи, але, я завжди з увагою та повагою ставлюся до тих хто вкладає в розвиток спортивних або інших проектів які є цікавими і корисними для суспільства, отримуючи в замін дуже міфічні дивіденди.
Тому, хочу ще, і ще раз нагадати про те, що магазин Екстрім – Стайл що на Глибочицькій - підтримує шосейні велосипедні гонки, і робить вагомий внесок в розвиток шосейного аматорського руху, за що від нас пошана і велика подяка.
На мій погляд, культура спонсорства спортивних заходів знаходиться в лінійній залежності від пріоритетів споживацьких настроїв учасників цих заходів.
Хочу подякувати стоматології АденТ що на виноградарі, та особисто Канєгіну О.Г за надання для наших переможців карт користувача з депозитом на картах по 500 і 200 грн. За транспортну та організаційну підтримку.
Дякую мережі Крістал фітнес, за надання для наших переможців (гонки в гору )сертифікатів-абонементів.
Дякую Велокиєву за інформаційну підтримку заходу.
Дякую Байкпорталу за можливість рекламувати захід, проводити збір учасників та реєстрацію на їх ресурсі.
Дякую Велосипедній Асоціації Києва та особисто пані Ірині Бондаренко за своєчасний професійний піар нашого заходу, завдяки якому про нас змогли дізнатися з медіа
Дякую громадській організації «Нова Європа» та особисто, Юрковецькому В.О. за юридичний супровід нашого заходу.
Дякую БАЙК ЕКСПО за фінансування наших друкарських витрат та звуковий супровід.
Дякую Дмитрові Горностаю, - за «конкретну» допомогу, за котли для чаювання, за заброньоване для нас місце на Андріївському узвозі, і просто за те що готовий підставити плече і взяти на себе кусень робити котрий завжди виконується на 100%.
Дякую панові Олесю за звуковий супровід нашого заходу на Андріївському узвозі.
Дякую Антону Шевченко-Кадагазову за дизайн і друк дипломів.
Дякую тим хто прийшов і сказав, - кажіть що треба робити, І брали і робили. Ця непомітна робота є настільки відчутною, що замість розтроюватись ти можеш іноді лише роздвоюватися.
Дякую суддівській бригаді дівчат під керуванням Інни Супрун. Хоча і не обійшлося без помилок, в цілому робота була виконана добре і дуже впевнено, будемо будувати з ними робочу команду.
Дякую панам, які надавали технічні консультації, і допомогли провести «Гіт в гору» так, щоб він був схожим на «Гіт» а не на щось інше.

Наші вітання переможцям та призерам розділки та гіту в гору, гадаю краще про це розкажуть фотоілюстрації:




З того що планувалося та не вдалося.
Фінансово не вдалося виплатити призові живими грошима. Те що обіцяли зробити для нас АФСН це коштовний приз для лотереї, та живі гроші на призи. Нажаль я не мав прямого контакту з цими спонсорами, з ними контактував Юра Коновал. Звичайно, що після відмови, на момент вже запущеного заходу, не може мова йти ні про яку подальшу співпрацю. Тому що гонка це не покатушка яку можна в назві теми позначити (відмінено).
НЕ вдалося провести Андрівський, так як хотілося (бо вдалося краще ніж хотілося). Врятував наш веселий ведучий Олег. Котрий зовсім не знає що таке МТБ але при тому вміє дуже класно тримати публіку і вести подібні заходи. З чаюванням теж не вийшло, хоча Львівська майстерня шоколаду була готова винести столи і накрити їх. Всі поспішали провести нагородження і поїхати.

В цілому все проведено в дружній, спортивній святковій атмосфері, постраждавши під час участі в перегонах не було. Конфліктів з владою не було. Після себе було все прибрано. Та лише риски аерозольної фарби нагадують після нас про те що, це не просто дорога, – це траса велогонкі!
Хочу подякувати всім хто взяв участь. Не тому що приїхали саме на нашу гонку, а тому що Ви змагаєтесь, Ви прийняли виклик і приїхали випробувати свої сили. Власне для Вас вся ця двужуха і влаштовується. Це насправді важко, стати на старт із суперником котрий не залишає тобі шансів, і боротися в міру своїх сил, але не треба забувати що кожне змагання в житті людини,- це вихід на новий щабель, це досвід і впевненість в своїх силах, це нові горизонти.
Шукати слабших, щоб їх перемогти це - утопія, шукайте сильніших і рівняйтеся саме на них.
Ми і далі будемо проводити гонки і дослухатися до вашої критики і порад .

Пісі: В цей раз знову бракувало робочих рук. Я ще більше оцінив роботу Амігосів в минулому році. Мовчазний Вам респект Амігоси. Поважаю Вас і хочу співпрацювати ще. Невелосипедні люди не розуміють цю роботу так як ми.

 

Комментарии 

 
+1 #1 Krash 22.04.2013 09:54
Спасибо организаторам за интересную гонку!
 
 
+2 #2 Nuna 22.04.2013 11:53
Вадим, спасибо и тебе! Было офигенски круто
Спасибо девчонкам, за судейство! Я была поражена как профессионально они работали на разделке! Спасибо что пустили меня опоздавшую с мальчиками Очень хочется, чтобы такие гонки в Киеве проводились по-чаще!
 
 
+2 #3 Din 22.04.2013 18:24
дякую організаторам за подароване свято шосеного велоспорту))).
Ослбливо сподобалось гонка на Андріївському узвозі, судді ЮСІ , ведучий та пісні на українську тематику так тримати далі ... РЕСПЕКТ і УВАЖУХА
П,С. Всетаки шосе в Києві рулить))
 
 
#4 Юрич 22.04.2013 22:11
Вадим, у тебя ВСЕ получилось супер, даже лучше чем я мог представить. Ты забыл упомянуть поддержку "Велотрафика" и то, что когда АСФН отказались спонсировать ( у них свои проблемы) мой друг договорился с Екстрім – Стайлом за призы, поэтому я считаю моя совесть чиста. Так как ты единственный смельчак не смотря на все помехи взялся проводить шоссейные гонки в Киеве желаю тебе в этом нелегком деле хороших помощников и свежих идей(гонка на Андреевском- яркий пример нововведений в Киевских гонках).
 
 
+1 #5 Vadim Bus 22.04.2013 23:12
Юра до тебе ніяких претензій , я б про це ніколи не згадав. просто людина запитала.
Юра без образ. Мені потрібні солдати , а не просто партнери.

Народ дякую Вам за теплі відгуки.. Готуйтеся на осінь . Це буде формат Плей-офф

реєструємо 60-80 учасників, робимо жеребкування при свідках (наприклад в суботу під мостом)
розподіляємо заїзди по 4 особи , і по двое виводимо вверх. Фактично це буде жариво з 15.00 до 19.00 буде задіяно лише половина маршруту. Я все зроблю щоб головний приз був таким щоб учасників було більше 100 ... УЯВІТЬ СОБІ ЦЮ ДВІЖУХУ на узвозі )))) ... це ппц

Ви тількі замисліться над над стратегією. Вам не потрібно вигравати . вам потрібно бути завжди другим і зберігати сили)) Я залишаю Вам вибрати дату..
 

Інформація

ITT «Без носков» / Гонка в гору «Андріївський узвіз» 2013
20.04.2013
Киев
Положення
Регистрация на ITT
Список зарегистрированных на ITT (61)
Треки
Регистрация на ГIТ
Список зарегистрированных на ГIТ (31)
Результаты (87)
bikeportal.media:
Фото та відео (7)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (2 / 10.0)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників
bikeportal.reports:
Звіти учасників (2)

коротке посилання на цю сторінку:
tri.bikeportal.org.ua/1873
коротке посилання на положення гонки:
tri.bikeportal.org.ua/1751
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 3.2512681484222