bikeportal.org.ua

3й етап ЛКУ 2016 - Драгобрат.Карпати

ЛКУ 2016 - Драгобрат

              Якщо ЛКУ так близько то чому б і не поїхати. Прочитавши про Вінницю, захотілось посмакувати тех елементи еліти. Ще перед стартом розчарувався наборам на трасі і слабкою технікою. Погода не радувала, прогноз вперто показував дощі. Демотували ще фотки тих хто приїхав напередодні. Довго думали, і тільки день напередодні вирішили їхати. Вже уявляв що буде як на Опришках, Вєтнам. Було не так вже і жорстко :-)


           Довго думав в якій категорії їхати так як до еліти я явно не дотягую і округляли б мене точно. Не хотілось суватись під ногами, тай в еліті особливо з ким позмагатись б не вийшло. Не знав що така делегація приїде з Франика. Тому поїхав в початківцях. На реєстрації казали траса така сама, перед початком забрали маленьку петельку що мене розчарувало....
           Викрутили на Драгобрат перед стартом. Треба було раніше стартувати, а то чуть підзамахались. Погода особливо не радує вологість 100%, туман, видимість 100м. І далі на прикатку.  Як виявилось не така й рівна ця траса, підйомів явно вистачає, а на прямих не даюсь розігнатись коріння які тут на кожному кроці. Думав буде жесть але майже все виїжджалось, зїжджалось без проблем. Болота зрозуміло вистачало і на мокрих коріннях деколи приходилось танцювати, попри все дивувався держаку на коріннях.

      Тех елементів ніби й нема але вся траса настільки усіяна корінням, де не де камінчики, що приходилось всюди рулити. Де не де через трасу, де не де через умови у яких прийшлось катати.


        

           Тільки приїхали з прикатки і зразу ж старт. Ледь встигаю переодітись 1 хв до старту. Всі готові я ще кручусь до старту 15 сек. Ще навіть рукавиці не одів. Ледь встигаю стартую як завжди заду. Кого треба обійду по ходу. Перший підйом короткий, а після нього норм спуск тому тут треба валити на повну щоб на спуск виходити в ліпшій позиції. На підйом їду на всі 100 тому багато кого обхожу і вже на спуск вихожу на 10-12 місці. Зрозуміло що приходиться переторможувати. Перше коло так і їду: на підйомах відстаю, на спусках добираю.

         Радує що суперники поблизу і є з ким потягатись. На друге коло вихожу десь 10, так як досить близько ще 2 суперників старась не розслаблятись і на першому торчку одного наганяю, другий на колодах прямо перед мною прилягає, спочатку відторможуюсь і по краю колод вирулюю, я вже 8, ще хтось зійшов, тому 7.

              Друге коло чуть розслабився. Де треба їхав де не можу йшов :-) Останнє коло, а я ще явно не накатався. Тому на 3 коло додаю. В зоні видимості нікого. Тай відрив до переслідувача казали не малий.

          Думав що вже нікого не доберу, але під кінець кола на підйомчиках яких треба топати бачу суперника, додаю трохи, правда не розрахував і на одному корені так гарно прилягнув аж суперника сполохав. Правда швидко встаю і вже пішки обганяю. Він не пручається тому спокійно докатую. Фініш, хотілось б ще, якась спринтерська вийшла гонка, треба було всю дистанцію на 100 їхати. Якби не передачі які ледве переключались, ланц, система поїхав і б з елітою. Траса загалом хороша, чуть більше б техніки. Більше кіл і більше фоток любителів. Після фінішу пофоткав еліту, можливо не найкращі фото вийшли, але краще ніж нічого :-) Дякую організаторам і суперникам.


 

Інформація

3й етап ЛКУ 2016 - Драгобрат.Карпати
12.06.2016
Драгобрат
Положение
Обговороння на форумі bikeportal
Регистрация
Список зарегистрированных (65)
Online-трансляцiя
Результаты (58)
bikeportal.media:
Фото та відео (16)
bikeportal.votes:
Голосування учасників (27 / 9.0)
bikeportal.reviews:
Відгуки учасників (15)
bikeportal.reports:
Звіти учасників (13)

коротке посилання на цю сторінку:
tri.bikeportal.org.ua/4657
коротке посилання на положення гонки:
tri.bikeportal.org.ua/4527
 

Вхід / реєстрація

Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



Календар

Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Найближчі гонки

Немає подій

Банер  
  
наверх
time: 2.8714561462402