bikeportal.org.ua

XCM Підборжавський Полтос 2018

Положение

 

 

8 липня 2018 року

Закарпаття, с.Лопушанка


Загальне положення


Марафон «Підборжавський полтос» відноситься до велосипедних змагань з крос-кантрі (ХСМ). Мета змагань – популяризація гірського велосипеда та велосипедного руху в Україні, розвиток регіональних маршрутів і туристичних шляхів Закарпаття, пропаганда здорового способу життя, активного відпочинку. Розвиток велоспорту у Закарпатті, та стимуляція кожного учасника до підвищення власних спортивних результатів.

Фінансування здійснюється за рахунок капіталовкладень організаторів, спонсорів та стартових внесків.

 

Змагання проходять за підтримки:

 
  • HARD LITE components&workshop
  • hardlitecomp
  • Frühstück by BenSweets Cafe

  • bensweet
  • Edizaingroup
  • 31719068_1977905792280161_8745797391803744256_n

  • Loginbikes
  • 22089583_1736856533274603_4403805226083448027_n

  • ВЕЛОПЛАНЕТА
  • vp_logo-02-01_2_

  • nutrend
  • nutrend

     

  • GodniGonky - ГодніГонки
  • logo_gonki_colour_trans

  • Загальне керівництво і організацію гонки здійснює Команда ВР.
  • BPb150

    Офіційний сайт гонки: bikeportal.org.ua

    Дане положення є офіційним запрошенням для участі в гонці!


    Місце, терміни проведення та інформаційна підтримка

    Місце та термін проведення

    Гонка буде проходити 8 липня 2018 року в районі с.Лопушанка Закарпатської області .
    Координати точки старту:

    48,5151643, 23,0896394

    Опис траси:

    Дистанція змагань категорій Полтос та Четвертак являє собою коло довжиною 23,5км з набором висоти 900м.

    Для категорії П'ятнашка коло довжиною 15км з набором висоти 610м

    Трек траси hard (25км)
    Трек траси light (15км)


    Проїзд до місця старту


    Розпорядок проведення змагань

    10:00-11:45 - реєстрація:
    12:20 - старт усіх категорій
    16:40 - нагородження

    Допуск до участі у змаганнях.

    До участі у змаганнях допускаються особи віком 16 років і старше. Учасникам молодше 18 років необхідно надати розписку від батьків і ксерокопію паспорта батьків або ж забезпечити присутність одного з батьків на гонці.


    Завантажити: Завантажити файл Розписка від батьків.doc))Розписка від батьків.doc

    До старту допускаються учасники на велосипедах з колесами 26, 28 або 29 дюймів, які мають справні гальма на обидва колеса і пристосованих для участі в змаганнях по пересіченій місцевості. Організатори залишають за собою право не допустити учасника на велосипеді, технічний стан якого не відповідає загальноприйнятим нормам. Наявність шолома - обов'язково. Учасники, які не виконали ці умови, до участі не допускаються. Учасник, помічений на трасі без захисного шолома, дискваліфікують.

    Кожен велогонщик несе персональну відповідальність за технічний стан свого велосипеда, за стан свого здоров'я та адекватність своїх дій впродовж всієї дистанції, що відбивається в підписуємій їм розписці встановленого зразка.

    Реєстрація учасників здійснюється на місці проведення гонки в день старту. Попередня реєстрація здійснюється на сайті організаторів. Для отримання номера учасник повинен заповнити анкету учасника змагань. Після фінішу номери залишаються учасникам.

    Благодійні стартові внески

    Прийом стартових внесків здійснюється за допомогою системи онлайн-оплати LiqPay в інтернет. Після заповнення анкети учасника ви будете автоматично перенаправлені на сторінку оплати стартового внеску. Якщо з якої-небудь причини ви не зробили платіж відразу після реєстрації, то потрапити на сторінку оплати можна натиснувши на кнопку "оплатити" - Оплатить в рядку вашої реєстраційної записи в списку зареєстрованих учасників.
    Розмір стартового внеску буде варіюватися за часом здійснення оплати:
    - з 01.05.2018 до 29.06.2018 - 250 грн.
    - з 30.06.2018 до 06.07.2018 - 300 грн.
    - 06.07.2018 в 24:00 онлайн прийом стартових внесків завершується, оплата в день змагань - 350 грн.

    Учасникам бойових дій на сході, за пред'явлення посвідчення, участь безкоштовна.

    Повернення стартових внесків буде здiйснюватись тільки до 04.07.2018 (в розмірі сплаченої суми мінус комісія банків).
    З 4.07.2017 заявки на повернення платежів не приймаються!

     

    Попередня реєстрація

    Попередня реєстрація на іменні номерки XCM "Підборжавський полтос 2018" проводиться на сайті bikeportal.org.ua. Закінчення попередньої реєстрації 06.07.2018 24:00.

    Реєстрація
    Список зареєстрованих
     

     

    Категорії учасників

    1. Полтос чоловіки - два кола по 23,5 км
    2. Полтос майстри (35+) - два кола по 23,5 км
    3. Полтос жінки - два кола по 23,5 км
    4. Четвертак хлопці - одне коло 23,5 км
    5. Четвертак дівчата - одне коло 23,5 км
    6. П'ятнашка хлопці - одне коло 15 км
    7. П'ятнашка дівчата - одне коло 15 км

    Увага категорії Полтос!

    У зв'язку обмеженими часовими рамками нашого заходу, ліміт часу на проходження першого кола складає 2 години 20 хвилин! Учасники, які здолали перше коло за більший час, на друге не випускаються!

    Порядок проходження дистанції

    Місце гонщика в підсумковому протоколі визначається за часом витраченому на проходження дистанції.
    Правилами змагань дозволено пересування по трасі тільки офіційно зареєстрованих гонщиків і організаторів змагань. Рух здійснюється строго в визначеному організаторами напрямку.


    • Технічна зона (техзона), технічний пункт (медпункт) і технічна допомога.
    Учасники змагань можуть організовувати свої техзони в районі стартового табору не перешкоджаючи іншим учасникам гонки. На дистанції допускається ремонт і заміна велосипеда або окремих його частин. При поломці велосипеда на дистанції, учасники змагань має право самостійно, або із сторонньою допомогою, здійснити ремонт велосипеда і / або заміну велосипеда. При цьому гонщик і його помічники не повинні надавати перешкод іншимучасникам. Невиконання цієї умови може спричинити попередження і / або штраф.
    Якщо ремонт неможливий, учасник, який збирається продовжити гонку, повинен закінчити коло пішки по трасі з велосипедом.
    Крім цього на дистанції в місцях харчування можуть організовуватися техпункти з мінімальним набором запчастин і інструменту. Запчастини, інструмент та допомогу на техпунктах можуть надаватися як організаторами, так і членами команд гонщиків.

    • Номера учасників змагань
    Учасники змагань, знаходячись на трасі, зобов'язані мати номер для велосипеда (на кермі), так щоб він був видний суддям на контрольних пунктах. При заміні велосипеда, гонщик зобов'язаний перенести номер на новий велосипед перш, ніж продовжити гонку. Організатори мають право вимагати пред'явити номер в будь-який момент часу. Якщо номер не видно (номер брудний і т.п.), гонщик, проїжджаючи повз контрольного пункту, повинен голосно повідомити свій номер суддям.

    • "Зрізка"
    "Зрізка" маршруту, шляхом виходу за межі траси суворо заборонено і штрафується додаванням до результату штрафного часу (10 хвилин і більше) або дискваліфікації, в залежності від тяжкості проступку. Вихід за межі траси дозволений у виняткових випадках - якщо виникає перешкода, яку неможливо об'їхати в межах траси (завал, руйнування покриття траси і тп), при цьому об'їзд не повинен скорочувати дистанцію і не давати ніяких переваг перед іншими учасниками. Після маневру учасник негайно повинен повернутися на трасу.

    • Лідирування (слідування «на колесі»)
    Лідирування дозволено, але тільки в тому випадку, якщо гонщик слідує за іншим зареєстрованим гонщиком. Лідирування за транспортом або незареєстрованими гонщиками (велосипедистами) заборонено.

    • Перевага руху
    Учасники, що пересуваються верхи на велосипеді, мають перевагу над спішившимися учасниками. Ачасники, що штовхають або несуть свої велосипеди, повинні пересуватися по найменш проїжджаїмій частині траси в той момент, коли їх обганяють. Учасники, що штовхають або несуть свої велосипеди, можуть обганяти їдучих велосипедистів, якщо вони не створюють перешкоди руху.

    • «Кругові»
    Учасники, обганяються на круг повинні поступатися дорогою лідерам. Обганяючі повинні голосно оповіщати про намір обгону, крикнувши «обходжу справа» або «обходжу зліва». Безпечне проведення обгону є обов'язком обганяючого.

    • Позиційна боротьба
    Коли два гонщика борються за місце на трасі, лідируючий не зобов'язаний поступатися позицію обганяючому (за винятком «кругових»). Проте, заборонені різка зміна траєкторії руху при обгоні і будь-які торкання (тілом або частинами велосипеда), з метою перешкодити руху. Обганяючий, в свою чергу, повинен забезпечити безпеку свого маневру.
    • Спортивна поведінка
    Небезпечна їзда, використання лайливих виразів, образи та інші елементи неспортивної поведінки можуть стати приводом для попередження, а при повторних порушеннях, і дискваліфікації. Міра покарання у кожному конкретному випадку визначається головним суддею змагань.

    • Вода і харчування
    Вода і харчування можуть надаватися учсникам змагань ким завгодно і в будь-якому місці траси. Проте, гонщики не повинні створювати перешкод іншим учасникам, приймаючи воду і харчування. Розкидання упаковок, обгорток і тари на трасі заборонено.

    Обставини непереборної сили (форс-мажор)

    У разі виникнення обставин непереборної сили (погодних, соціальних, політичних і т.д.), таких, що проведення змагань може стати небезпечним, гонка може бути перервана. У цьому випадку, фінальний протокол оформляється за результатами на момент прийняття рішення про скасування.

    Нагородження

    Учасники, які посіли з 1 по 10 місце в кожній категорії, нагороджуються пам'ятними дипломами.
    Учасники, які посіли з 1 по 3 місце в кожній категорії, нагороджуються медалями.

    Також для всіх спортсменів та гостей змагань - смачний закарпатський бограч від дусинської громади!

    Смачними тістечками власної випічки учасників пригощає Frühstück by BenSweets Cafe

    Контакти організаторів:

    Євген +380997652772, velojenya[at]ua.fm

     

     

    Комментарии 

     
    #1 ОЗОН 28.06.2018 11:07
    маршрути ті ж що і минулого року?
     
     
    #2 Alberto Zakerroni 28.06.2018 12:29
    Цитирую ОЗОН:
    маршрути ті ж що і минулого року?

    Так!
     
     
    #3 ОЗОН 02.07.2018 17:27
    Питання вирішилось...
     
     
    #4 Alberto Zakerroni 04.07.2018 16:58
    УВАГА-УВАГА!!!
    Для зручності учасників, що їдуть до нас мукачівською електричкою, дещо змінений час старту та нагородження.
    Тепер ми стартуємо о 12:20, а нагородженння почнемо о 16:40.
    (було 12:00 та 16:30 відповідно)
     

    Інформація

    XCM Підборжавський Полтос 2018
    08.07.2018
    Закарпаття, Свалявський район, с.Лопушанка!
    Положение
    Проживання
    Трек траси light (15км)
    Трек траси hard (25км)
    Проїзд до місця старту
    Регистрация
    Список зарегистрированных (60)
    Результаты (63)
    bikeportal.media:
    Фото та відео (7)
    bikeportal.votes:
    Голосування учасників (29 / 9.9)
    bikeportal.reviews:
    Відгуки учасників (1)
    bikeportal.reports:
    Звіти учасників (4)

    коротке посилання на положення гонки:
    tri.bikeportal.org.ua/6490
     

    Вхід / реєстрація

    Підтримай сайт bikeportal.org.ua фінансово:



    Календар

    Квітень 2024
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 1 2 3 4 5

    Найближчі гонки

    Немає подій

    Банер  
      
    наверх
    time: 0.50505399703979